-8%

iPad Air Smart Case Space Grijs.

Artikel 1 van 12 Volgende
€ 24,95 € 22,95 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

 

Bescherming.

iPad Air Smart Case Space Grijs is qua design de dunste cover om je iPad Air volledig mee te beschermen. Dus zowel de voorkant als de achterkant van uw iPad wordt met deze Smart Case beschermd. De harde achterkant is beschermt de achterkant van de iPad. De driedelige voorkant neemt de voorkant van de iPad voor zijn rekening. 

Niet te vergeten dat alle knoppen vrij zijn als de iPad in de Smart Case zit. Ook zowel de camera als het oplaadslot zijn volledig vrij en toegankelijk. De iPad hoeft dus nooit meer uit de Smart case gehaald te worden. 

iPad Modelnummers.

Deze iPad hoes is op maat gemaakt voor iPads met de volgende modelnummers (zie achterkant van uw iPad): A1474 en A1475. 

Sleep & Wake-up functie.

Bij het sluiten van de iPad Air Smart Case gaat de iPad automatisch uit. Dat wil zeggen op slaapstand. Eigenlijk is het vergelijkbaar met het kort drukken op de uitknop van de iPad. Niet onbelangrijk gaat de iPad Air ook weer automatisch aan bij het openen van de Smart Case. De accu loopt nu niet meer zomaar leeg door het onnodig aanstaan van de iPad. 

Standaard.

De driedelige voorkant is oprolbaar en functioneert niet alleen als bescherming maar opgerold ook als een standaard. Op deze manier kan de iPad op twee verschillende manieren worden neergezet. 

Materiaal.

De buitenkant van de voorkant is van een pu-soort en is mat afgewerkt. De stoffen binnenkant heeft een fluwelen feel en is erg zacht zodat de kans op krasjes op het beeldscherm nog kleiner zijn. De achterkant is een kunststof case die precies op maat is gemaakt voor de iPad Air. 

  • Super dun design. 
  • Beschermt de gehele iPad Air: de voorkant en achterkant.
  • Sleep en Wake-up functie. 
  • De iPad Air Smart Case fungeert ook als standaard.
  • Zachte binnenkant en harde buitenkant.

© 2012 - 2018 Goedkope iPad Covers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel