Betaalwijze

Hieronder staan de betaalmogelijkheden verder uitgelegd. 

  • iDeal

Onze iDeal betalingen hebben wij uitbesteed aan Sisow. Dit is een partij die de technologische mogelijkheden heeft de iDeal betaling veilig te laten verlopen. De iDeal betaling gaat via een beveiligde verbinding. Op uw bankafschrift zal staan: Stichting Derdengelden Sisow. Bij de omschrijving staat www.goedkopeipadcovers.nl vernoemd als mede het ordernummer. De betaling wordt direct verwerkt en uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.

  • Bankcontact / Mister Cash

Betalingen met Bankcontact / Mister Cash zij bij ons uitbesteed aan Sisiow. Dit is een partij die de technologische mogelijkheden heeft de Bankcontact / Mister Cash betaling veilig te laten verlopen. De betaling gaat via een beveiligde verbinding. Op uw bankafschrift zal staan: Stichting Derdengelden Sisow. Bij de omschrijving staat www.goedkopeipadcovers.nl vernoemd als mede het ordernummer. De betaling wordt direct verwerkt en uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.

  • PayPal

Betaling via PayPal zal gaan naar ons email adres. In uw account kunt u bij de transacties het ordernummer terug vinden. De betaling wordt direct verwerkt en uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.

  • Achteraf Betalen

AfterPay voert voor Goedkopeipadcovers.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Goedkopeipadcovers.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 75,00 als u betaalt via AfterPay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.’

Wegens de hogere kosten die achterafbetaling met zich meebrengt, zijn wij genoodzaakt €0,99 in rekening te brengen voor de betaling achteraf. 

© 2012 - 2018 Goedkope iPad Covers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel